Honda ATV

4-Hjulingar för Arbete och Nöje

Köp kvalitativ ATV och tillbehör från Honda hos oss på Fritzéns. Honda har ett brett utbud av fyrhjulingar så att du kan hitta den ATV som bäst passar dig oavsett om du vill använda den i arbete eller för nöje. Alla delar i Hondas fyrhjulingar är precisionstillverkade och håller hög kvalité, därför har vi även ett brett utbud utav ATV tillbehör till din fyrhjuling från Honda.

2014 Honda Rancher

TRX Rancher 420 FM

Rancher är en allsidig ATV och en av Hondas verkliga storsäljare. Varje Honda ATV byggs med kvalitet, teknik och tillförlitlighet som bara Honda kan.
Det innebär att vi med lätthet kan lämna 5 års garanti.

Pris: 81,125:- Inkl moms

2014 Honda Rancher

TRX Rancher 420 AT

Rancher AT är en smidig maskin som ändå är stark nog att klara alla uppgifter. Den raka bakaxeln är idealisk för hårda tag precis som maskinen i sin helhet.
Den perfekta maskinen för gården framför vagnen eller ridhusharven.

Pris: 94,875:- Inkl moms

14_Foreman_oversikt

TRX Foreman 500 FE

Troligen marknadens bästa arbetsmaskin. Rak lasttålig bakaxel, elektrisk diffspärr, riktig mekanisk femväxlad växellåda med elektrisk växling via knappar… Kraftig servostyrning underlättar arbetet.

En riktig kraftmaskin som dessutom är väldigt rolig att köra. Så stor du någonsin behöver!

Pris: 99,125:- Inkl moms

TRX Foreman 500 FE T3 TRAKTOR

Med Foreman T3 Traktor i 500-klassen får du allt i ett då denna även är traktorregistrerad. Frontmonterad vinsch ingår. Troligen marknadens bästa arbetsmaskin. Rak lasttålig bakaxel, elektrisk diffspärr, riktig mekanisk femväxlad växellåda med elektrisk växling via knappar. Kraftig servostyrning underlättar arbetet.

Pris: 110,000:- Inkl moms

HONDA_RUBICON

TRX RUBICON 500 FPA

Så mycket bättre… Nya Honda Rubicon har en ny smart automatlåda som anpassar sig efter hur du kör, den har hög- och lågväxel, en delad bakaxel med hela 26cm frigång, en bränsleinsprutad motor, stark servostyrning, en elektronisk diffspärr… Allt packat i den snyggaste karossen hittills.

Pris: 118,625:- Inkl moms