Honda mopeder

NSC50R

En 50cc mopedscooter med en extremt effektiv fyrtaktsmotor, CBS kombibromsar, avancerat chassi och läcker design. Det här är mopedscootern för dig som vill sticka ut. Smidig att köra till och från skolan, till stallet, till gymmet, till kompisarna, ja till alla platser det är för långt att gå till…

Konkurrensen är stenhård i hela Europa för 50cc scootrar. En scooter måste ha allt – ett överkomligt pris, rätt design, låga driftskostnader, vara användbar och ha maximala prestanda. Stor tillförlitlighet, hållbar och med inbyggd kvalitet. Dessa ingredienser är ett krav för att lyckas. Många 50cc scootrar på marknaden kan ha en, två eller tre av dessa egenskaper, men inte alla. Vill man ha allt detta är det NSC50R som gäller.

Blandningen av Hondas byggkvalitet plus sex årtiondens erfarenhet av design, tillverkning och konstruktion har skapat NSC50R. Under kåporna sitter en luftkyld 49cc fyrtaktsmotor med klassledande miljötänk, prestanda och en mycket effektiv bränsleekonomi. Med upp till 5 mil på bara en liter bränsle vid normal användning gör att man kommer långt på 5,5 liter som bränsletanken rymmer. Under den låsbara dynan finns ett praktiskt fack som rymmer en integralhjälm.
14-tums 5-ekrade aluminiumfälgar både fram och bak ger bra stabilitet. En extra säkerhet i trafiken är Hondas CBS-kombibromssystem som förbinder den främre hydrauliska skivbromsen med trumbromsen bak.
NCS50R har hela 5 års garanti och omfattar både drivlina och elektronik, samt gäller utan milbegränsning eller antalet ägare. Honda NCS50R är alltså ett smart köp med marknadens mest generösa garantier och med ett bra andrahandsvärde tack vare den långa garantitiden.

Pris: 26,995:- Inkl moms

NCS50

Med Vision 50 får du en säker och rolig körning till ett attraktivt pris. Med en pigg, tillförlitlig och effektiv motor med bränsleinsprutning, ett stabilt och lätt chassi, tillsammans med Hondas kombinerade bromssystem (CBS) och hela 5 års garanti har du en av marknadens bästa EU-mopeder. Väl värd att provköra för att känna på fyrtaktsmotorns snabba acceleration.

Vision 50 har en suverän bränsleekonomi med den 1-cylindriga fyrtaktsmotorn. Den drar låga 0,19 liter milen och med en bränsletank som rymmer 6 liter kommer man över 30 mil på en enda tank! För att enkelt få med sig de viktigaste prylarna när man är ute och kör finns ett stort förvaringsfack under den låsbara dynan. Stort nog att rymma hjälmen. Snygg och tydlig instrumentering och en bekväm dyna som lätt rymmer två vuxna.
Trots sina avancerade specifikationer har scootern utformats för att vara prisvärd för ett brett spektrum av ägare, både ung som äldre.

Vision 50 bygger på ett stolt arv. Den första Honda scootern byggdes 1954 och fick namnet Juno K. Den presenterade en rad av avancerad teknik och unika material och följdes fyra år senare av den revolutionerande fyrtaktaren Super Cub. Med mer än 70 miljoner tillverkade i hela världen är Super Cub den mest sålda tvåhjuliga scootern/motorcykeln i historien.

Pris: 23,995:- Inkl moms