BELLA 500 BR

Bella 500 BR Bowrider är den minsta modellen i den nya Bella-kollektionen. Trots sin storlek erbjuder båten utmärkt användbarhet och goda köregenskaper för alla typer av båtliv. Dess kompakta skrov erbjuder egenskaper som vanligen inte finns i denna storleksklass. Tack vare båtens välproportionerade yttermått och goda passagerarutrymmen är den en utmärkt stug- och förbindelsebåt. Dessutom passar nya Bella 500 BR utmärkt som första båt för alla som är intresserade av båtliv.

Till utseendet är Bella 500 BR vackert strömlinjeformad och i fråga om köregenskaperna är den bland de stabilaste och tryggaste båtarna i sin storleksklass. Den går lätt även med en mindre motor. Därför lämpar sig Bella 500 BR utmärkt som bruksbåt för hela familjen och kan erbjuda trevligt, tryggt och ekonomiskt båtliv.

Båtens vindruta skyddar mot vind och vågstänk, och dörren i Bowrider-stil ökar båtens användbarhet och ergonomi. Bella 500 BR är dessutom utrustad med ett lättanvänt kapell som skyddar bra mot regn och vind. Båten har även många integrerade stuvutrymmen och fack som hjälper dig att placera båtutrustningen och bagaget så att det alltid finns bekvämt till hands.

Bella 500 BR:s utrustning tillgodoser alla önskemål hos den kvalitetsmedvetna båtägaren. Bellas extrautrustning och smarta tekniska lösningar ger båten de mest innovativa och mångsidiga egenskaperna i sin storleksklass. Båtens material, färger och former är hämtade från dess större syskon, och de har alla kombinerats till en Bowrider med lysande ergonomi som gör båtlivet enkelt, roligt och tryggt.

Nya Bella 500 BR är modellseriens minsta båt, men den har stora egenskaper.

Teknisk information

Längd5,01 m
Bredd2,01 m
Vikt575 kg + motor
Bränsletank50 L
Färskvattentank
Djupgående0,4 m
Motoreffekt60-80 hk
Kojer
CE-kategoriC
Personer6

Paketpriser / Motoralternativ

Mercury F60 ELPT EFIRing
Mercury F80 ELPT EFIRing

Standardutrustning

Extrautrustning

12V eluttag
Bärbara bränsletankar (2) á 25 l.
Dynsats
Eldsläckare
Fenderhållare
Kapell
Länspump, manuell
Mugghållare
NFB-kabelstyrning
Plats för kartplotter
Räcken/beslag i syrafast rst stål
USB-laddningsport
ankarbox, 3 st
 Bord sittbrunn6400:-
Hamnkapell, akter4,500:-
Hamnkapell, bog2,500:-
Kylbox 12V Waeko8,300:-
Laminatdurk, grå13,300:-
Radio/Bluetooth spelare, 2 högtalare11,400:-
Trimplan13,800:-
Vattenskidstång4,600:-
Hydralstyrning9,900:-