Quicksilver

Quicksilver utbudet har alltid varit en perfekt kombination mellan nöje och design förenad med praktiska funktioner och säkerhet. De nya Quicksilver modellerna som tas fram bygger på ett starkt samarbete mellan erfarna designers, ingenjörer och båtbyggare från Brunswick Group, en ledande kraft i båtvärlden. Det starkta partnerskapet har nu lett till en ny serie båtar som skapar glädje på sjön.

Quicksilver är en värld av stil och innovation skapar utnyttjandet av utrymmena på bästa möjligt sätt tack vare ett väl genomtänkt längd och breddförhållande. Detta leder även till ökad stabilitet, och tillsammans med det djupa V-skrovet får man väldigt goda sjöegenskaper. Ett direkt resultat från en av de mest erfarna båtbyggarna i branschen. Det är teamet bakom Quicksilver.

Capture Pilothouse

605pilot605 Pilothouse

Är du en passionerad fiskare? Då är 605 Pilothouse ditt rätta val. Med motorer upp till 115hk och med klassens största akterdäck.

675pilot675 Pilothouse

675 Pilothouse kombinerar sina klassledande utrymmen och ger den perfekta båten för både fiske och fritid.

755pilot755 Pilothouse

755 kombinerar det bästa av praktisk användbarhet och lyx då den innehåller all utrustning storfiskaren kan drömma om.

activ-905-running-050-modified905 Pilothouse

Nu behöver du inte längre välja mellan en optimerad fiskebåt och en fullfjädrad semsterbåt. Nya 905 Pilothouse kombinerar på ett excellent sätt båda båtarna i en perfekt harmoni.

Active Open

active505505 Active

505 Open kombinerar lika delar form och funktion. Sportig utformning, bra funktioner gör att den skiljer sig från mängden.

Nick J Townsend- WAKE DOWNActive 555 Open

Med 555 Open kan du njuta av allt det roliga i fulla drag. Friheten av att vara på vattnet med fullständig lätthet är en skön känsla.

active605Active 605 Open

Nöjeslystna kommer inte att tveka en sekund över att ge sig ut på sjön. Den passar för alla ändamål

active675Active 675 Open

Öppna upp en värld fylld av vattensport och umgänge. Detta är en båt som växlar från vattensport till avkoppling på nolltid,

Active Sundeck

605sundeckActive 605 Sundeck

Activ 605 Sundeck lever lätt upp till sitt namn. Åk ut på sjön för en verkligt härlig stund i solen för upp till sju personer.

675sundeckActive 675 Sundeck

Detta är en båt som skapats för att njuta av din stund på vattnet. Både för övernattning, sol och bad