Falcon båtar

Falcon Båtar har kombinerat det bästa av två världar, användarvänlig inredning i glasfiber med ett stryktåligt uttre i aluminium.

“Falconbåtar är en högkvalitativ multifunktionsbåt som ska vara lätt att använda till familjeutflykter, vattensporter och fiske. En positiv båtupplevelse är kärnan, som det har varit genom Bella-Boats Ltd.s historia. “

RAIMO SONNINEN

Kvalitet

Kvalitet med mening Bella-Veneet Oy har erbjudit bästa möjliga sällskap till sjöss under nästan 40 år. Genom att kombinera marknadsledande kunskap om båtar, förstklassiga material och enastående produktutveckling har vi år efter år lyckats utveckla båtar som uppfyller kriterierna för kvalitetsprodukter både med avseende på utseende och köregenskaper.

Tillverkare

Bella-Veneet Oy – Bella Boats Falcon Boats är Finlands och Nordens ledande tillverkare av glasfibermotorbåtar och nu även aluminiumbåtar. Vi har följt båttrenderna och uppfyllt våra kunders önskemål sedan 1970. Våra båtar tillverkas i fem fabriker i Finland

Bowrider

Falcon BR 5

Den minsta medlemmen av Falcon-familjen visar vad som kommer att hända när goda färdigheter och rationell rymdutnyttjande verkligen kan visa sina naglar. Här är en mångsidig båt som inte fastnar och smidighet blir styvare i omkastningar. Den extremt lättdrivna skrovet med låg planingströskel garanterar bra prestanda med 60 hk motor. Och mycket utrymme tillåter längre fiske och sola resor.

Mer information

Falcon BR6

Falcon BR 6 är en smidig och bekvämt båt som anpassar sig till dagens dagliga turer. Båtens design berättar om multifunktionalitet och slarvighet. tydlig layout, noggrant detaljerade detaljer och smidigt integrerade lösningar säkerställer att varje generation och allround entusiaster är i en båt utformad och tillverkad enligt användarens villkor såväl som hemma.

Mer information

Falcon BR7

Falcon BR 7 mycket praktisk båt. Den passar lika bra för fiske, vattensport som till sol och badturer. Den vågade strukturen garanterar en bekväm åktur i krävande förhållanden, samtidigt som ljudnivån blir bekväm.

Mer information

Falcon BR8

Falcons flaggskepp, rymmer upp till 9 personer. Falcon BR8 lyfter upp den senaste delen av dagens fritidsaktiviteter; rymlig U-formad ryggsoffa, stort förvaringsutrymme och valfri pentri och kylskåp ger ett brett utbud av möjligheter att njuta av eller bara njuta av ett bra företag. Toppfart upp till 50 knop.

Mer information

Hytt

Falcon C7

Falcon C 7 är ett utmärkt val för såväl fisketurer som dagsutflykter. Förutom en mjuk känsla vid gång erbjuder den välgenomtänkt standardutrustning och beredskap för tilläggsutrustning. Den högklassiga ljudisoleringen i skrovet och hytten garanterar en mycket behaglig ljudnivå även vid hög fart

Mer information