Bella båtar

Båtar från Bella har snygg design och hög kvalité för dig som vill åka båt tryggt och ekonomiskt men samtidigt roligt. Bella har ett stort utbud av båtar vilket gör att man kan hitta en båt som bäst passar ens behov. Det finns allt från klassiska modeller på båtarna till moderna både för hela familjen och för dig som vill åka ut själv. Båtar från Bella har snygga linjer och bra funktioner men också hög hållfasthet. Bella arbetar ständigt med att följa utvecklingen i branschen för att kunna hålla sig i framkant vad gäller både kvalitet och prisvärdhet.

Kvalitet

Kvalitet med mening Bella-Veneet Oy har erbjudit bästa möjliga sällskap till sjöss under nästan 40 år. Genom att kombinera marknadsledande kunskap om båtar, förstklassiga material och enastående produktutveckling har vi år efter år lyckats utveckla båtar som uppfyller kriterierna för kvalitetsprodukter både med avseende på utseende och köregenskaper.

Tillverkare

Bella-Veneet Oy – Bella Boats Bella Boats är Finlands och Nordens ledande tillverkare av glasfibermotorbåtar. Vi har följt båttrenderna och uppfyllt våra kunders önskemål sedan 1970. Våra båtar tillverkas i fem fabriker i Finland

Kabin

Bella 620 C

Bella 620 C är en praktisk båt för transport och fritid med
funktioner som täcker många olika användningsområden och
förhållanden. Den kompletterar Bellas utbud av kabinbåtar
och erbjuder många smarta lösningar för kabinbåtar över 6 meter.

Mer information

DC

Bella 640 DC

Bella-familjens nyaste medlem charmar vid första ögonkastet. Det enastående utseendet, sofistikerade inredningsmaterialet från SPRADLING och rymliga däckområdet inbjuder till en närmare titt. Användarupplevelsen stärker känslan.

Mer information

Öppna Båtar

Bella 600 R

En båt med mittpulpet som klarar de mest krävande förhållanden. Eftersom styrreglagen är placerade inom räckhåll för föraren är körningen en njutning från första stund. De reglerbara offshore-sätena och den skyddande vindrutan ger alltid en komfortabel och säker körupplevelse. Med extrautrustning blir Ocean perfekt som fiske- eller dagsutflyktsbåt.

Vidare Information

Bella 550 R

Särskilt i fråga om storleksklassen är Bella 550 R rent av fantastiskt körbar, men dess främsta egenskaper döljer sig i båtens mångsidiga möjligheter till hobbyer. Standardutrustningen är ändamålsenligt planerad och perfekt för till exempel bad- eller fiskeutflykter

Vidare Information

Bella 600BR_layoutWWW01Bella 600 BR

Brett alternativ med jämn gång passar t.ex. som förbindelsebåt. Gott om förvaringsutrymmen i det främre stora utrymmet samt under styrpulpeten. Vindrutan som öppnas på mitten gör det lätt att ta sig fram på båten samt att lasta varor. Trevlig och mångsidig båt även ur resenärens synpunkt – placeringen av styrreglagen och de reglerbara offshore-sätena utlovar fantastisk körning. Tack vare det progressiva skrovet färdas Twin jämnt även på öppet hav.

Vidare information

Bella 550 BR

Bella 550 BR-Bowrider är det senaste tillskottet i det nya Bella-modellprogrammet. Dess strömlinjeformade skrov erbjuder gott om plats i förhållande till storleksklassen,

Vidare information

Bella 500 BR layoutBella 500 BR

Bella 500 BR Bowrider är den minsta modellen i det nya Bella-modellprogrammet. Trots sin storlek erbjuder båten utmärkt användbarhet och goda köregenskaper för all båtliv.

Vidare information