Honda ATV

Honda har ett brett sortiment av 4-hjulingar för både fritid och arbete.

RUBICON TRX 520 FPA

Honda Rubicon har en smart automatlåda som anpassar sig efter hur du kör. Den har hög- och lågväxel, en delad bakaxel med hela 26 cm frigång, en bränsleinsprutad motor, stark servostyrning och elektronisk diffspärr. Allt förpackat i den snyggaste karossen hittills.

Detta är vår mest kompletta ATV för både arbete och nöje. Utvecklad från 500 Foreman har den en råstark motor men nu med bekväm automatlåda, lågväxel för riktigt tuffa förhållanden och en elektronisk diffspärr som får de nya MAXXIS-däcken att greppa under alla förhållanden. Hela 25cm markfrigång i den individuellt upphängda bakvagnen gör att man kan köra på helt nya ställen. Den kraftiga servostyrningen är anpassad efter det nya chassiet. Skivbromsar runt om, mjuk sadel, bättre strålkastare, nya räcken, nya handtag och ny frontbåge. Rubicon är helt enkelt det yppersta vi gjort, hittills!

Pris: 149,875:- Inkl moms

FOREMAN TRX 520 FPE

Javisst, den är snygg att se på, men det här är också en maskin som bara växer med uppgiften. Den har allt som en modern ATV behöver och mer därtill. Vad sägs om en sekventiell växellåda i fem steg med elektronisk styrning, lätt reglerad med din vänstra tumme? Eller stora 25’’ hjul med perfekt grepp för den halaste berghäll? Eller en tyst och fin bränsleinsprutad äkta Honda fyrtaktare med enorm råstyrka, även på låga varvtal? Kraftig servo och elektronisk diffspärr gör Foreman till den kompetenta arbetsmaskin som den är känd för att vara.

Pris: 133,625:- Inkl moms

RANCHER TRX 420 AT IRS

Efter succén Rubicon med sin delade bakaxel och individuella fjädring i den tunga 500-klassen, kommer nu motsvarande i den lite mindre klassen, RANCHER 420.
Den här nya Rancher- modellen vänder sig till de som prioriterar komfort och smidighet. Med sin delade bakaxel och individuella fjädring tar sig maskinen fram enkelt och lätt i den mest kuperade terrängen. Otrolig framkomlighet och givetvis finns alla tekniska hjälpmedel monterade som standard:

● Automatlåda med DCT 5 växlar – inkl. lågväxel och back
● Stark elektrisk styrservo
● Skivbroms bak
● Individuella stötdämpare
● Ny bred dyna med extra stoppning
● Större lasträcken
● Elektronisk bränslemätare
● LCD-instrumentering

Rancher AT IRS har en fantastisk automatlåda som växlar snabbt och utan kraftavbrott. Den lär sig till och med hur du kör och anpassar sig efter din körstil! Den är av typen DCT, här i sin andra generation och är utan den känsliga och energikrävande remvariatorn som annars är vanligt förekommande på marknaden.
Den perfekta maskinen för gården, framför vagnen eller ridhusharven. Rancher är en allsidig ATV och en av Hondas verkliga storsäljare.

Pris: 133,625:- Inkl moms

RANCHER TRX 420 FM

Rancher är en prisvärd kvalitetsmaskin, den är smidig och trevlig att köra tack vare den avancerade fjädringen, den bekväma servostyrningen och den sköna sittställningen. Motorn är en encylindrig fyrtaktsmotor som har bränsleinsprutning. Det innebär att den startar lätt även när det är rejält kallt ute, man behöver inte använda choke. Motorn är dessutom väldigt bränslesnål. Rancher delar mycket komponenter med storebror Foreman, vilket gör att maskinen har en del lösningar som är lyxiga för klassen, bland annat en rejäl bakaxel som tål vilken vagn som helst. Honda lämnar hela fem års garanti på Rancher.

Pris: 114,875:- Inkl moms