Honda Cross

Hondas populära minicrossar är så kraftigt dimensionerade att man även som vuxen kan ha lite skoj. Det innebär att hela familjen kan dra nytta av köpet. De minsta maskinerna är lämpade för barn från ca 6 års ålder, men det beror givetvis på längd och fallenhet för att köra. Toppfarten kan enkelt reduceras via stopp på gas- eller växelreglaget och allt eftersom barnen blir skickligare att hantera sin minicross släpper man på strypningen.
En minicross är en utmärkt början till en karriär som crossförare och här får man chansen att avancera och utvecklas i rätt takt. Börja med 50 kubik och sedan finns inget övre tak kubikmässigt. Tändningslås gör minicrossarna svåra att starta för de ”långfingrade”. Som vuxen kan man träna sladdteknik på mini 125:an, kul och lärorikt som man har stor nytta av när det blir tävlingsdags.

CRF50F

Perfekt för de unga förarna att träna upp sin balans och körteknik innan de klättrar upp på de större modellerna och in i den vuxna crossvärlden.
CRF50F är liten i sitt format och enkel att ta med i bilen när det blir dags att åka till närmaste motocrossbana.

19,995:- Kampanj Inkl moms

Pris: 22,900:- Inkl moms

CRF110F EFI

Hondas CRF110F vänder sig till åldersgruppen 8-11 år som är 120 – 145 centimeter långa och väger 30-50kg. Främst avsedd för fritidskörning men ger också en värdefull språngbräda till de riktiga tävlingsmotorcyklarna på 150 kubik och uppåt.

Pris: 33,900:- Inkl moms

CRF125FB EFI

En perfekt första ”dirtbike”, med en servicevänlig, luftkyld motor med kraftigt vridmoment i botten, manuell fyrväxlad växellåda och koppling, el-start, ett super-tufft chassi med CRF450R-inspirerade kåpor och färgsättning.

En ny liten hårding för både ungdomar och lite äldre som jagar det roliga i livet, nämligen köra tvåhjuling i lera och vatten… Körning i terräng, på motocrossbanor och på den egna lantgården är en aktivitet som ofta involverar hela familjen.

För de unga är det en perfekt inkörsport till motorcykelåkning som snabbt bygger upp kompetens och hantering.

Honda vill med den här modellen locka unga förare i början av sin karriär till en bra introduktion av varumärket och dess fina teknik.

CRF125F är i huvudsak byggd för att vara enkel och lättkörd för unga nybörjare, så de fortsätter sin påbörjade off-road karriär. Det är tufft, avspänt, lätt att sköta och en hel del kul att köra CRF125F. Vilket faktiskt är vad ”F” står för i varje CRF-F-modellbenämning – nämligen ”FUN”.

Pris: 34,900:- Inkl moms