Kompletta Kök

Vi på Fritzéns har sedan 1976 skapat nya köksmiljöer till hundratals nöjda kunder. Vi vet av erfarenhet att för att just ert kök ska bli en unik träffpunkt i ert hem krävs det en genomtänkt planritning skapad i ett nära samarbete med er som kund och av oss som leverantör.

JKE

I vår egna köksserie har Ni många luckor att välja mellan. Köken är svensktillverkade och av högsta kvalitet. Något du kommer att märka på allt utom prislappen. När du väljer ett kök ur vår nya köksserie kan Ni välja om stommarna ska vara monterade eller i platta paket, och då spara en slant. Det går också att dela upp betalningen till en förmånlig kostnad. Vi har även möjlighet att hjälpa Er med leverans och installation av Er nya Inredning.

Köksritningar i 3D

Vi ritar med hjälp av dataprogram exakt det kök ni vill ha i ert hem. Ni kan sedan granska inredningen från alla vinklar i ett 3D perspektiv. Få sedan hela inredningen utskriven för att tänka över förslaget hemma i lugn och ro. Vi kan även komma hem till er för en genomgång utav er köksmiljö tillsammans med Er.

Våra leverantörer av köksinredningar & tillbehör